Onderdeel van Bekken Expertise Centrum Leiderdorp, bekkentherapie voor volwassenen

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 12:00-13:30: 071 - 785 1087 | info@becleiderdorp.nl

logo
logo

Het kwartierconsult

karin ilse zecleiderdorpZindelijkheidsklachten is een veel voorkomend probleem die voor u als ouder maar vooral voor uw kind veel spanning en onzekerheid met zich mee kan brengen.

Uit uw omgeving krijgt u vaak allerlei goed bedoelde maar vaak ook tegenstrijdige adviezen. Hierdoor raken veel ouder het spoor bijster. Waar doet u goed aan? Welke adviezen en tips zijn geschikt voor uw kind? Is er onderzoek en eventueel behandeling van uw kind nodig?

Het kwartierconsult is voor u als ouder geschikt om uw vragen beantwoord te krijgen. Veelal kunnen wij u voldoende op weg helpen en kunt u zelf met uw kind de zindelijkheid bevorderen. Het kwartierconsult duurt 15 minuten en is een ouderconsult waarbij uw kind niet aanwezig is.

Indien tijdens het consult blijkt dat beoordeling, onderzoek en mogelijk behandeling van belang is, is het mogelijk een afspraak voor uw kind te maken in onze praktijk, het zindelijkheidsconsult.

Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor een aanvullend consult zonder uw kind, dit is vooral geschikt indien de zindelijkheidsklachten van uw kind vooral door gedragsfactoren onvoldoende ontwikkelen, het zindelijkheidsadvies.

Het kwartierconsult en eventuele vervolgbehandeling(en) worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Kinderen tot 18 jaar krijgen hiervoor vergoeding uit de basisverzekering.

De hoogte van vergoeding is afhankelijk van uw verzekeraar en de polis die u heeft afgesloten. Kijkt u hier voor informatie over onze tarieven, uw verzekering en vergoeding.

Bel voor een afspraak van maandag t/m donderdag tussen 12:00-13:30: 071 – 785 1087 | info@becleiderdorp.nl

Contactgegevens

Zinderlijkheid Expertise Centrum PlasPoep&Zo
Splinterlaan 162
2352 SM Leiderdorp
071 – 785 1087

Meer contactinfo

Aanwezigheid

Karin Anthonissen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag

Ilse van Kesteren

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag om de week
  • Donderdag

Openingstijden

Maandag:   9:00 - 18:00 uur
Dinsdag:   9:00 - 18:00 uur
Woensdag:   9:00 - 17:00 uur
Donderdag:   9:00 - 17:00 uur
Vrijdag:   gesloten